Laguna Coupe

Laguna Coupe

Izuzetan! Ova reč vam instiktivno pada na pamet kada ugledate Renault Lagunu Coupe. Elegantan dizajn, fluidne linije, vrhunska tehnologija i oprema - sve to svrstava ovaj automobil u sam vrh izvanrednih coupe-a. Šasija klasične arhitekture koja poverava upravljanje samo prednjim točkovima može da osigura izvrsno ležanje na putu. Ali, kako za Renaultove inženjere «izvrsno» nije dovoljno, oni su odlučili da idu još dalje u području kontrole, stabilnosti i sigurnosti. Rezultat njihovih istraživanja je sistem 4 Control.

U unutrašnjosti Lagune Coupe, naglasak je stavljen na plemenite materijale. Luksuz ovog automobila se zasniva na kvalitetu završne obrade, kao i na bogatstvu opreme. Dvozonski automatski klima uređaj nudi personalizovanu termičku udobnost omogućavajući svakom putniku na prednjim sedištima da odabere temperaturu koja mu odgovara.

Model poseduje sistem za pomoć pri parkiranju koji upozorava na prepreke koje se nalaze ispred i iza Lagune i tako olakšava manevrisanje prilikom parkiranja.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group