Fluence

2013 Fluence

Novi model Fluence, kompanije Renault, predstaviće se na auto salonu u Istambulu. Modeni dizajn i savremena tehnologija, koji su uvedeni da produže internacionalnu uspešnu karijeru modela, kreirani su da zadovolje potrebe kupaca širom sveta.

Novi identitet koji kompanija pokušava da postigne sa modelom Fluence, upotpunjuju dnevna LED svetla koja doprinose njegovom dinamičnom i modernom izgledu. Novi 1.6 16V motor u kombinaciji sa X-Tronic CVT automatskim menjačem omogućava lakšu i prijatniju vožnju. Savremene tehnologije unutar vozila, poput R-Linka i automatske parking kočnice, kreirane su da olakšaju vozaču kontrolu nad vozilom.

Model će se prodavati počev od januara 2013. godine u Turskoj, a u toku iste godine počeće prodaja u preko 55 zemalja širom sveta.

Fluence

Model Renault Fluence predstavlja luksuzno vozilo iz bogate ponude francuskog proizvođača. Sa svojim kvalitetnim karakteristikama i hromiranim dodacima predstavlja jedinstveni standard na tržištu. Njegova glavna svetla su dizajnerski oblikovana, a nude i snažno osvetljenje koje je slično dnevnom, pa time osiguravaju optimalno predviđanje i kontrolu nad vozilom.

Posaban aspect stavljen je na bezbednost, kako bi se smanjile sile u slučaju sudara i osiguralo idealno zadržavanje tela, sistem je opremljen dvostrukim zatezačima na prednjim sedištima. Od dodatne opreme na raspolaganju je – aluminijumski krovni nosač, nosač za bicikle, krovni kovčeg itd.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group