Espace

Grand Espace

Sve je počelo 1984. godine, kada je Renault pokazao inovativnost i dokazao da je moguće povezati visok nivo udobnosti, performanse limuzine i sedam sedišta. Daleko ispred svojeg vremena, Espace je znao da se menja tokom vremena i svaki put, slušajući vaše potrebe, da osmisli nešto inovativno. Nikada mu nije nedostajalo mašte, a sada može da se pohvali i panoramskim krovnim otvorom, integrisanim navigacionim sistemom, neverovatnom modularnošću, kao i verzijom Grand Espace i izvanrednim nivoom sigurnosti.

Sa obnovljenom paletom motora, ugradnjom najnovije Renaultove tehnologije, benzinski turbomotor 2.0 16v snage od 170 KS smanjuje emisiju CO2 na 198 g/km i potrošnju na 8,5 l/100km. Na dizel motoru 2.0 dCi, dostupnom sa tri nivoa snage, 130, 150 i 175 KS, znatno je smanjena emisija CO2 i potrošnja: 150 g CO2 i 5,7 l/100 km za sva tri nivoa snage!

Motor 2.0 dCi od sada ima Renaultov sistem ESM za prikupljanje energije pri kočenju (Energy Smart Management). Taj sistem efikasno doprinosi smanjenju potrošnje i emisija Novog Renault Espacea. Kvalitet i pouzdanost motora Grupe Renault, koju priznaju kako kupci tako i novinari, deo su genskog koda Novog Renault Espacea.

Na kraju, da biste uvek uživali u najvećoj udobnosti u vožnji, automatski menjači su od sada dostupni na motorima 2.0 dCi od 150 i 175 KS.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group