Clio 5 Vrata

2017 Clio

Četiri godine posle predstavljanja u Parizu, 4ta generacija modela Clio je dobila osveženje...

 

Vizualno, dolazi sa LED svetlima, suptilno redizajniranom prednjom stranom. Četiri nove nijanse, nazvane  Intense Red, Titanium Grey, Pearlescent White i Iron Blue, su dodate u ponudu boja, koja je već bila široka. Unapređeni eksterijer je dopunjen sa novim setovima felni za svačiji ukus. 

Clio 5 Vrata

Kompanija Renault pažljivo je dizajnirala svaki detalj na novom Clio-u, kako bi što lakše izašla u susret zahtevima kupaca. Senzualni oblici, izražajan prednji kraj i sportski oblikovan zadnji kraj.. Svaki detalj izaziva žudnju. Znatno veći šiber daje puno više svetla u unutrašnjosti automobila. Clio sa pet vrata ima dinamičan stil coupea sa troje vrata zahvaljujući visokoj bočnoj liniji i skrivenim kvakama zadnjih vrata.

Utisak posebnosti u lepom i praktičnom automobilu. To vam nudi novi Renault Clio sa tri palete mogućnosti prilagođavanja: Trendy, Elegant i Sport. Budući da možete da prilagodite spoljašnjost i unutrašnjost, svi ukusi se mogu zadovoljiti.

Motor Energy TCe 90 na modelu Renault Clio nove generacije od sada svakome nudi tehnološku izvanrednost koju je Renault stekao u Formuli 1, spajajući uživanje u vožnji i nisku potrošnju goriva.

Obrtni moment od 135 Nm koji garantuje žustro i naglo ubrzanje dostupan je u širokom opsegu rada motora: 80% obrtnog momenta je dostupno između 1650 o/min i 5250 o/min. Štedljivost motora Energy TCe 90 je vrlo očigledna: u poboljšanoj verziji troši samo 4,5 litra na 100 km , a emisije CO2 su smanjene na 105 g/km.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group