Clio 3 Vrata

Clio 3 Vrata

Konačno je kupcima širom sveta dostupan Renault Clio sa troje vrata. Njegov osobeni stilm, elegantna silueta je oivičena svetlom i privlači pogled svakog kupca.Svetla su mu naglašena, a čiste zaobljene linije graciozno klize kroz vazduh. Odlikuje ga snažna osobenost i dinamičan velikodušan karakter. Na njegova sedišta se može s lakoćom smestiti 5 odraslih putnika. Materijali, oblici i boje imaju prijatan izgled, što se vidi u svakom detalju.

Svoje putnike Clio izvrno štiti. Zbog svog odličnog ležanja na putu, efikasnog sistema kočenja i tehnologije za poboljšanje kontrole nad vozilom, postao je prvo vozilo u svojoj kategoriji koje je 2005. godine osvojilo 5 zvezdica EuroNCAP-a. Njegov veliki električno podesiv otvor prijatno osvetljava kabinu i omogućava panoramski pogled na okolinu. Izračunati najbolju putanju, biti stalno upoznat sa uslovima na putu, dobijati upozorenja o prekoračenju brzine, sve to Clio nudi uz sistem Carminat TomTom koji je ugrađen u instrument tablu. Za lakšu navigaciju, funkcije se ispisuju na ekranu u boji.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group