2015 308 GTi

Peugeot je planirao da nas iznenadi sa novim 308 performance modelom na GoodWood festivalu brzine, ali se na interenetu već pojavila galerija fotografija ovog automobila...

 

Ovo je, dame i gospodo, navodno novi modela 308 GTi. 

Na prvi pogled ovaj automobil izgleda kao normalni GT Line 308, ali tu je nekoliko delova koji prokazuju da to ipak nije slučaj. Na primer, tu je prednja rešetka i branik, koji izgledaju drugačije. 

Velike 19oinčne felne ga takođe otkrivaju, a da ne pominjemo Peugeot Sport crvena kočiona klješta sa samoventilirajućim diskovima. Pošto snaga dolazi iz turbo 1.6 motora, onda kombinacija 255 35 ZR19 guma ima poentu, iako govorimo o francuskom hatchback modelu. Pored toga ovakva kombinacija felni i guma mu daje daleko agresivniji izgled i stav. 

Ako ga obiđete i dođete sa zadnje strane, zaobljeni kraj izduva je jedino što ga razlikuje od standardnog 308 modela. 

Da li će ovaj Peugeot biti alternativa Golfu? Uskoro ćemo saznati, a sa obzirom da francuska kompanija ima nasleđe brzih hatchback modela, sigurno da će 308 GTi biti dobra alternativa nemačkom konkurentu. 

Do tada, ostaje nam da sačekamo GoodWood festival...

Galerija slika

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group