Cascada

Cascada

Cascada je luksuzni četvorosed sa elegantnom izduženom siluetom i visoko-kvalitetnim mekim krovom. Automobil je luksuzni četvorosed sa elegantnom izduženom siluetom i visoko-kvalitetnim mekim krovom.

Svi putnici u ovom automobilu mogu da uživaju u vožnji na otvorenom vazduhu zahvaljujući prvoklasnom mekom krovu koji se otvara na dugme za 17 sekundi u vožnji pri brzini do 50 km/h ili preko daljinskog upravljača kad se auto na kreće. Posle nekoliko generacija Kadetta i Astre - kompaktnih kabrioleta, Opel se sa Cascadom vraća staroj tradiciji prestižnih i retkih kabrioleta srednje veličine, sa četiri sedišta i mekim krovom, poput Kapitäna i Rekorda iz pedesetih i šezdesetih godina.

Cascada podseća na ovaj period, ali na savremen i osvežavajući način sa najboljim savremenim tehnologijama. Model dolazi sa širokom ponudom motora uz 1.6-litarskim SIDI turbo benzincem nove generacije sa direktnim ubrizgavanjem.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group