Clubman

Clubman

Mini Clubman karakteriše snažan motor, dobar prenos i dinamičko ubrzanje. Široki trag, dugo međuosovinsko rastojanje, kratki prepusti i nisko težište pokazuju da je ovaj automobil pravi sportista. Pokreće ga motor  sa 72 kW (98 KS) snage, a od 0 do 100 km / h za samo 11,1 sekundi, a maksimalna brzina je 185 km / h. Prosečna potrošnja ovog automobila iznosi 5,5 l/100km, dok se na otvorenom putu spušta do čak 4,5 l/100km. Kada je oprema u pitanju na raspolaganju su klima uređaj, prednja svetla za maglu, prostor za putni računar, dok skladištni prostor menja svoju zapreminu od 260 - 930 litara. Kada govorimo o enterijeru, na raspolaganju je širok spektar kombinacija materijala – koža/tkanina, kao i koža/veštačka koža. Jedinstven karakter MINI Clubman-a ogleda se u dizajnu: kao sto je maska hladnjaka sa hromiranim okvirom i kapice spoljnih retrovizora u mat crnoj boji. Zajedno sa Clubdoor vratima sa strane i jedinstvenim Splitdoor vratima na zadnjem delu, Mini One Clubman pada u oči na koji god način da ga posmatrate.

 

 

2015 Clubman

Mini nastavlja da evoluira i povećava svoje modele pod upravom BMW grupe, a poslednji model, novi Clubman je najveće vozilo koje je ovaj brend do sada napravio...

 

Ovo će verovatno biti promenjeno kada naredne godine predstave novi Countryman. 

Druga generacija Clubmana je pretvorena u regularan automobil sa četvoro vrata, a zadržao je dupla vrata gepeka kao kod svog prethodnika. 

Sa 4,253 dužine, 1,800mm širine i 1,441mm visine, novi Clubman je 270mm duži i 73mm širi od automobila koji menja. Takođe je i 270mm dužži, 90mm širi i ima osnovu veću za 100mm od Mini Hatch modela sa petoro vrata. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group