VIANO

VIANO

Da je veličina relativna stvar, znamo još od Alberta Einsteina. Ali, da veličina može biti i komforna, delotvorna i ekološki prihvatljiva, dokazuje Viano. Bilo da se radi o linijama opreme TREND, AMBIENTE ili AVANTGARDE - velikodušna i varijabilna ponuda prostora pruža slobodu kretanja. Suvremeni motori i sistem BlueEFFICIENCY kao deo serijske opreme postavljaju merila što se tiče ekonomičnosti i održivosti - a sve to nimalo na štetu užitka u vožnji. Njegovo komforno podvozje, brojne mogućnosti opreme i luksuzan enterijer čine Viano ne samo vrhunskim porodičnim automobilom nego i izvrsnim shuttle-vozilom, poslovnim i putničkim automobilom.

U liniji opreme Avantgarde Viano Vam sa zadovoljstvom pokazuje i svoju sportsku stranu. Prednji i zadnji kraj daju modelu Viano dinamičan i reprezentativan karakter. Uz sav komfor nisu izgubljeni iz vida ni praktični aspekti: kompaktne dimenzije u kombinaciji sa dobrom preglednošću pojednostavljuju parkiranje i manevrisanje Vianom, omogućavajući pristup svim privatnim i javnim garažama i autoperionicama.

Viano nudi i kvalitet kojim su se oduvek ponosili automobili sa oznakom Mercedes-Benza: sveobuhvatan paket sigurnosti, visok stepen komfora i vrhunsku funkcionalnost.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group