SL-Klasa

SL-Klasa R231

Nizak položaj sedišta, brzina i zov zavojitih puteva je zadovoljstvo koje pruža samo vrhunski roadster kao što je SL. Osim vrhunskim voznim karakteristikama, SL se ističe finesama kao što je posebno atraktivan kombinovani instrument, ili sistem zagrevanja prostora oko glave - AIRSCARF.

Vario krov je kruna veličanstvenog nastupa SL-a. Munjevito ga pretvara u roadster. I to u punom smislu reči, jer se krov složi u zadnji deo vozila u samo 16 sekundi. Ova inovacija uz dodatan prostor za prtljag nudi i sigurnost i komfor. Kada je krov zatvoren, u svom SL-u sedite tako mirno kao da ste u coupeu. Zvukovi i opasnosti, vetar i vreme ostaju napolju. Prednost vario krova nadmašuje jedino panoramski vario krov. Kod njega metalnu konstrukciju zamenjuje staklo, tako da možete uživati u pogledu koji nudi roadster uz komfor zatvorenog vozila. Pre nego što startujete, u miru razgledajte svoj kokpit. Novodizajnirani kombinovani instrument retko ćete videti u položaju. Njegove kazaljke su dinamične kao i vožnja - čim se upali, automobil će poskočiti. Nije samo to privlačno u novoj SL-klasi. Nove presvlake i obloge unutrašnjosti daju poseban sjaj i primeren ambijent kako bi se uživalo u vožnji.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group