R-Klasa

U unutrašnjosti, vozača i suvozača čekaju luksuzni »direktorski nasloni«. A iza njih, do izražaja dolazi sva raznovrsnost ovog modela. R-klasa sa 5 sedišta u serijskoj opremi uključuje veliki poklopac koji se povlači u dno prtljažnika. Poklopac je dostupan i kao dodatna oprema modela sa 6 i 7 sedišta. Kod verzija sa 4+2 sedišta i 5+2 sedišta, umesto poklopca prtljažnika tu je dodatni red sedišta.

R-klasa je dostupna i u produženoj verziji, s još više prostora za putnike i prtljag. U ukupno 13 osnovnih verzija, R-klasa nudi veliki izbor mogućnosti dizajna. Iznenadiće mnogim tehničkim finesama i agilnošću koja svaku vožnju čini užitkom.

U ponudi je V6 benzinski motor R 280 sa pogonom na zadnjim točkovima, V6 dizel motor R 280 CDI ili V6 benzinski motor R 350 sa pogonom na zadnjim ili na svim točkovima, ili V6 dizels motor R 320 CDI i poslednji model R 500 sa V8 benzinskim motorom i permanentnim pogonom na svim točkovima 4MATIC. Ovaj sistem omogućava poboljšanu ili optimalnu trakciju. Ciljano koči one točkove koji nedovoljno prijanjaju, istovremeno povećavajući obrtni momenat. 

Galerija slika

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group