R-Klasa

R-Klasa

U unutrašnjosti, vozača i suvozača čekaju luksuzni »direktorski nasloni«. A iza njih, do izražaja dolazi sva raznovrsnost ovog modela. R-klasa sa 5 sedišta u serijskoj opremi uključuje veliki poklopac koji se povlači u dno prtljažnika. Poklopac je dostupan i kao dodatna oprema modela sa 6 i 7 sedišta. Kod verzija sa 4+2 sedišta i 5+2 sedišta, umesto poklopca prtljažnika tu je dodatni red sedišta.

R-klasa je dostupna i u produženoj verziji, s još više prostora za putnike i prtljag. U ukupno 13 osnovnih verzija, R-klasa nudi veliki izbor mogućnosti dizajna. Iznenadiće mnogim tehničkim finesama i agilnošću koja svaku vožnju čini užitkom.

U ponudi je V6 benzinski motor R 280 sa pogonom na zadnjim točkovima, V6 dizel motor R 280 CDI ili V6 benzinski motor R 350 sa pogonom na zadnjim ili na svim točkovima, ili V6 dizels motor R 320 CDI i poslednji model R 500 sa V8 benzinskim motorom i permanentnim pogonom na svim točkovima 4MATIC. Ovaj sistem omogućava poboljšanu ili optimalnu trakciju. Ciljano koči one točkove koji nedovoljno prijanjaju, istovremeno povećavajući obrtni momenat. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group