M-Klasa

M-Klasa W166

Stalna suverenost znači biti u jednakoj meri dorastao izazovima sadašnjosti i onima budućnosti. Sa novom M-klasom ujedno piše se novo poglavlje u istoriji SUV automobila. Pri tom posebnu ulogu ima odgovornost koja bez sumnje, predstavlja ključan pojam kad je reč o promišljenoj mobilnosti u skladu sa savremenim načinom života.

Moderna pogonska tehnologija, dizajn koji oduzima dah, komfor na najvišem nivou i koncept sigurnosti koji postavlja merila garantuju opušteno zadovoljstvo u vožnji na visokom položaju.

Umirujući je osećaj da brojni sistemi sigurnosti pomažu vozaču. Tako će Vam, na primer, sistem predložiti zaustavljanje čim pokažete tipične znakove umora ili nepažnje. Prilikom kretanja na uzbrdici možete se pouzdati u pomoć. Sistem PRE-SAFE može unapred prepoznati kritične situacije, sistem za pospešivanje kočenja BAS će pružiti potporu prilikom kočenja, a brojni aktivni sistemi, po želji, nadgledati stanje u prometu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group