GL-Klasa

GL-Klasa X165

GL-klasa standardno je opremljena novim rebrastim sedištima i udobnim stražnjim sedištima. Treća klupa na električno sklapanje koja pretvara GL u udobno vozilo sa sedam sedišta nalazi se u dodatnoj opremi. Sva su sedišta presvučena elegantnom imitacijom kože ARTICO, a mogu se naručiti i u koži ili napa koži (koža napa serijska je oprema za model GL 500). 

U GL-klasi uvek će te uživati u temperaturi koja vam najbolje odgovara. Komfornim automatskim klima-uređajem THERMOTRONIC možete namestiti temperaturu zasebno za vozača, suvozača i zadnja sedišta. Klima-uređaj THERMOTRONIC sa četiri klimatske zone je u serijskoj opremi za modele GL 450 CDI 4MATIC, GL 450 4MATIC i GL 500 4MATIC.

U sistemu COMAND APS ugrađeno je navigacijski računar. Omogućava da vozite do svog odredišta prateći put iz ptičje perspektive. Preko sistema govornog upravljanja LINGUATRONIC (koji je deo sistema COMAND APS), možete glasom upravljati navigacijom, radiom i telefonom bez prethodnog unosa prepoznavanja glasa.

Sistem PARKTRONIC iz dodatne opreme ima kameru za vožnju unazad koja se takođe prikazuje na zaslonu sistema COMAND APS. Po želji, u kombinaciji sa multimedijalnim sistemom COMAND APS možete naručiti TV-antenu za analogni i digitalni TV-prijem.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group