E-Klasa W212

Bezvremenska elegancija, već gotovo legendarni komfor, sigurnost i snažni, ekonomični motori simboli su Mercedes-Benza. Osobito E-klase. Motori su optimizirani i što se tiče potrošnje, i što se tiče snage. Uz mnogobrojne sisteme za sigurnost vožnje koji su ugrađeni u novu E-klasu nije čudno što je dobila epitet najsigurnije E klase ikada. Lice E klase se promenilo, ali je ipak ostalo verno samo sebi. Elegantni dizajn, markantna silueta i privlačni detalji. Pažnju posebno privlači prednji deo vozila sa novim dvostrukim prednjim svetlima.

E-klasa osvaja najnovijom tehnologijom sigurnost. Uz serijski ATTENTION ASSIST koji analizira ponašanje vozača i već na prvi znak umora savetuje zaustavljanje, u E klasu ugrađuje se preko 70 senzora koji brinu za sigurnost. Više odgovornosti za okoliš sa Mercedes-Benzovom tehnologijama. Svi modeli E-klase odlikuju se niskom potrošnjom goriva i niskim emisijskim vrednostima. Vozila BlueEFFICIENCY inovativnim rešenjima štede dragocene energetske zalihe i okolinu. Kod 4-cilindarskih dizel motora četvrta generacija tehnologije common rail daje svoj doprinos odgovornoj vožnji. Tehnološki predvodnik sa 6 cilindara je E 350 BlueTEC, koji već danas postiže niže vrednosti nego što je propisano strogom normom o ispušnim plinovima Euro 6. Time je on najčišći dizel automobil u svom segmentu. Takođe i nove 4-cilindarske i 6-cilindarske benzinske motore sa direktnim ubrizgavanjem prate mala potrošnja goriva i niska emisija štetnih plinova.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group