CLS-Klasa

CLS-Klasa C218

Novi CLS spaja razum i emocije. Kao retko koji automobil, Mercedes-Benzov kupe sa četvora vrata spaja bezvremensku eleganciju i ekspresivan dizajn. Suveren sportski duh u spoju je sa inovativnim sistemima sigurnosti.

Mercedes-Benz sledi celovitu filozofiju sigurnosti: integralni kocept sigurnosti. Njegova je suština u viziji vožnje bez prometnih nezgoda. Brojne mere pomažu vozaču u kritičnim situacijama i mogu pomoći u sprečavanju nezgoda. Uz ATTENTION ASSIST koji je deo serijske opreme na listi dodatne opreme nalaze se i Sistem pomoći za vožnju noću Plus, Paket za održavanje smera i Paket pomoći u vožnji Plus.

U novom CLS-u krije se najnovija dizelska tehnologija Mercedes-Benza. Motori su snažni i tihi, a uz to ekonomični zahvaljujući vrednostima emisije i potrošnje. Benzinski motori BlueDIRECT razvijeni su sa ciljem ostvarivanja ušteda u pogledu potrošnje i emisije, a da to ne bude na štetu dinamičnosti i konfora u vožnji. Rezultat je najsavremenija tehnologija motora koja postavlja nova merila.

Bez obzira na to da li je riječ o štedljivom ili sportskom načinu vožnje-7G-TRONIC PLUS postiže maksimalan sklad sa svakim motorom. Uz to, odlikuje se mogućnošću intuitivnog i ergonomskog opsluživanja. Novi CLS pruža neograničeno zadovoljstvo u sportskoj kao i komfornoj vožnji. Zahvaljujući sistemu DIRECT CONTROL ili vazdušnom vešanju AIRMATIC, vozne performanse vozila mogu se uskladiti sa potrebama vozača.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group