C-Klasa

2017 C klasa Coupe

Verzija za 2017 godinu, C klase u kupe verziji, izgleda kao umanjena verzija S klase kupea, što i ima poente pošto 2015 sedan C klase izgleda slično S klasi u sedan verziji...


Daleko od toga da je ovo problem, pošto C klasa u kupe verziji na fotografijama izgleda odlično. 

Novi automobil je duži oko 10cm, prema kompaniji, u odnosu na aktuelni model, sa 8 dodatnih cm u osnovi. Takođe je i širi više od 3cm. Kupe takođe dobija sportsko vešanje kao standard, koje se bazira na čeiličnim oprugama koje spuštaju automobil za nešto manje od 2cm u odnosu na sedan verziju. Airmatic suspenzija će biti u ponudi kao opcija. 

Sa druge strane, da bi se dobio sportski izgled, automobil će žrtvovati prostor u kabini. 


C-Klasa W204

Nova unutrašnjost uređena je sa stilom sa pametno osmišljenim detaljima unutar dodatne opreme kao što su PARKTRONIC i Becker MAP PILOT i opcijama kao što su paket dinamike vožnje i 4 MATIC. I to nije sve: po želji je dostupno do deset sistema pomoći,  benzinski i dizel motori i ekstravagantni detalji u optici.

Agilnost je ključna tačka limuzine C-klase. Redizajnirana serija modela može se pohvaliti mnogim tehničkim inovacijama i velikim izborom varijanti motora kako bi ispunila gotovo sve zahteve povezane s performansom i ekonomičnošću.

Standardni sistem vešanja AGILITY CONTROL ukrućuje ili omekšava vešanje zavisno od situacije vožnje – postavke su automatizovane i zasebne za svaki točak.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group