B-Klasa

B-Klasa W246

Kuda god krenuli, u novoj B-klasi vozite se sa stilom. Čak i u serijskoj verziji nova B-klasa ističe se sportskim dimenzijama i privlačnim linijama. Moderan i osvežen interijer zadivljuje visokokvalitetnom opremom. Četiri prefinjena paketa opreme i dodatna oprema daju fleksibilan izbor za stvaranje jedinstvene ličnosti vozila.

Prtljažnik nema premca u klasi: sa kapacitetom od 486 litara, u njega stane sve, od kolica do nabavnih namirnica – a može se i povećati sistemom EASY-VARIO-PLUS iz dodatne opreme. Nova B-klasa – kad je reč o udobnosti interijera – pruža mnogo više. Uz brojne sisteme sigurnosti, različiti sistemi pomoći takođe su prvi put dostupni za novu B-klasu. Oni mogu pravovremeno upozoriti vozača na moguće kritične situacije i pomoći mu da izbegne opasnosti.

Nova B-klasa u kompaktnoj klasi postavlja standarde koji su okrenuti budućnosti. Ugradnjom sistema pomoći i sigurnosti iz viših klasa vozila Mercedes-Benza, nivo sigurnosti i udobnost tokom vožnje znatno su poboljšane. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group