A-Klasa

A klasa 2016

Mercedes je objavio pune detalje i nove fotografije osvežene A klase za 2016. godinu, pre debitovanja na sajmu u Frankfurtu...

 

Kompaktni hatchback je dobio novi osnovni model A160 sa 102PS, dok je najefikasnija verzija 109PS A180d BlueEfficiency Edition, koja dolazi sa potrošnjom od 3,5 litara na 100km. 

A220d sada ima nešto veću snagu, sa 177PS, što je povećanje od 7PS, dok sportski model A250 Sport i A250 Sport 4Matic sada dolaze sa 218PS, umesto 211PS u prethodnom modelu. 

Još jedna novina je specijalna Motorsport Edition model, koji dolazi sa stilskim izmenama koje su inspirisane Mercedesovim Formula 1 bolidima. Najjači model je Mercedes AMG A45 4Matic koji takođe dolazi sa osveženjima i izmenama, a snaga je povećana na 381PS. Sa modelom A 45 4Matic, ponuda A klase se sada sastoji od 17 verzija. 

A-Klasa W176

Nova A klasa svojim sportskim i inovativnim izgledom budi entuzijazam nove, modernije i mlađe populacije klijenata Mercedes-Benz. Inovativna tehnologija i potpuno izmenjeni dizajn. To je nova A klasa sa bezbroj konfiguracijskih mogućnosti.

Unutar Style verzije opreme nova A klasa nudi više od standardnog. Ono što podiže liniju eksterijera upravo je moderna twin-louvre radiator grille koji je u boji vozila i zapanjiv dizajn felni. Sportski izgled felni i izduvna cev od nerđajućeg čelika daju novoj A klasi samouverenost u performansi. Sve je van uobičajenog što se takođe odnosi i na njen enterijer. Sportski izgled i kontrastni vez na sedištima zasigurno se izdvajaju i podsećaju kako se ipak nalazite u novoj i sportskoj verziji A klase.  

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group