CX-5

CX-5

Kao prvi serijski model koji u potpunosti koristi mazdinu SKYACTIV TEHNOLOGIJU nove generacije i dizajnersku temu ’KODO – Duša pokreta’, Mazda CX-5 pruža istinski osećaj užitka vožnje koji je tako karakterističan za Mazdina vozila.

Naglasak je stavljen na dizajn, jednostavnost upotrebe i komfor – bez kompromisa sa sigurnošću i potrošnjom goriva. Dizajn kompaktnog SUV-a inspirisan je prefinjenim kretanjem geparda, što stvara živi izgled koji prenosi energiju i agilnost. Nagnut je prema napred, spreman na skok, s aerodinamičnim oblikom tela i snažnim zadnjim delom. Kombinujući stil s funkcijom, ova nagnutost prema napred doprinosi izvanrednom vidnom polju vozača.

Atletski oblikovan zadnji deo karoserije podseća na muskulaturu gepardovih zadnjih nogu, prenoseći osećaj predivne čvrstine. Krovna antena u obliku peraja morskog psa odražava kvalitet izrade i dolazi kao serijska oprema za svaku Mazdu CX-5.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group