Thema

Thema

Lancia Thema predstavlja spoj onog najboljeg  iz dva sveta koja su igrala glavnu ulogu u automobilskoj industriji i koji su, uprkos razdaljini između njih, uspeli da se udruže.  Gde se veličina i čvrstina pravljenja automobila sa one strane Atlantika završava, tu počinje tipično italijansko majstorstvo i posvećenost detaljima. Lancia Thema snalazi se na bilo kojoj površini sa podjednakom lakoćom. Inovativni  multi-link sistem prednjeg i zadnjeg ogibljenja ima poprečne spone koje, zahvaljujući visokom stepenu artikulacije, održavaju točkove u paralelnom položaju u krivinama i na taj način obezbeđuju najbolju moguću trakciju. Takođe obezbeđuje maksimalnu apsorbciju neravnina na površini puta.

Motor nove Lancia Theme je dizajniran da pojača zadovoljstvo vožnje - V6 3.0 Multijet 239 KS motor sa 5-stepenim automatskim menjačem.

Touch screen od 8,4” (najveći na tržištu) sadrži kontrole i funkcije za navigaciju, stereo sistem, radio, DVD plejer, kontrolu klima uređaja, telefon, MP3 plejer i iPod kontrole.  Mnoge od ovih funkcija aktiviraju se glasovnom komandom.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group