Pro cee'd

Pro cee'd

Preuzmite kontrolu na putu zahvaljujući Kijinoj tehnologiji aktivne vožnje. Elektronska kontrola stabilnosti (ESC), elektronska raspodela kočione sile (EBD) i asistencija pri naglim kočenjima (BAS) osiguravaju odličnu stabilnost i fantastično iskustvo u vožnji. Potpuno nezavisno prednje i zadnje oslanjanje garantuje oštro i precizno rukovanje u kombinaciji sa mekom i udobnom vožnjom. Takođe, elektro pojačani servo uređaj čini vožnju autoputem ili parkiranje potpuno opuštenim poslom.

U cilju poboljšanja ugođaja prednja sedišta opremljena su lumbalnom podrškom za leđa i aktivnim naslonima za glavu kao bezbednosnim dodatkom. Rigidna karoserija je ekstremno kruto projektovana. Ključni elementi napravljeni su od čelika visoke čvrstoće kako bi obezbedili odgovarajuću zaštitu prilikom sudara. U isto vreme, pažljivo raspoređene zone gužvanja absorbuju svu energiju prilikom sudara, ublažavajući njegov efekat.

cee’d je standardno opremljen sa 6 vazdušnih jastuka: dva prednja, dva bočna, kao i vazdušne zavese celom dužinom bočnih stakala kako bi na najbolji način zaštitili sve putnike u vozilu. Funkcija aktivnih naslona za glavu na prednjim sedištima ima za cilj da spreči povrede vrata i glave u slučaju udarca od pozadi. Svih 5 sedišta opremljeno je zatezačima pojaseva podesivim u tri tačke.

Ukoliko ste ljubitelj benzinaca, definitivno ćete uživati u izboru DOHC motora od 1,4 (90 KS, 105 KS) i 1,6 (124 KS). Opremljeni su CVVT tehnologijom  (Continuous Variable Valve Timing) i elektronskim sistemom ubrizgavanja u cilju poboljšanja performansi. Birajte između 1,6-litarskih motora sa 90, 115 ili čak 126 KS.Svi dizel motori i 1,6-litarski benzinski motor standardno su opremljeni 6-stepenim manuelnim menjačem za veoma lagano i glatko menjanje brzina. Ukoliko više volite da cee’d sam obavlja posao, opciono možete odabrati i automatski menjač.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group