Optima / K5

Optima je dizajnirana kako bi pružila osećaj da je sve baš kako treba. Upotreba premium materijala i inovativnih tehnologija pruža opuštenu i ugodnu vožnju. Grejani upravljač, dvozonski automatski klima uređaj ili centralna konzola usmerena ka vozaču samo su neke od prednosti koje nudi nova Optima.

Audio sistem, navigacija i klima uređaj nalaze se na centralnoj konzoli koja je postavljena pod uglom od 9,6° prema vozaču. Nema više potrage za ključevima. Potreban je samo inteligentni ključ  koji možete nositi u torbi ili džepu. Inteligentni ključ automatski prepoznaje vaše vozilo i omogućava njegovo otključavanje dodirom prekidača na ručici vrata. Za startovanje motora dovoljan je dodir start/stop dugmeta.

Iako je pozicija sedišta nešto niža u odnosu na prethodne modele, unutrašnje dimenzije u novoj su Optimi veće. Pomoću inovativnog korišćenja prostora i dobrog rasporeda elemenata u unutrašnjosti. Kako bi vožnja bila što udobnija, smanjena je buka i vibracije.Prtljažni prostor zapremine 505 litara i mnoštvo praktičnih pregrada osiguravaju dobru iskoristivost prostora.

Poslednja generacija Kijinih motora pokazuje da možete imati sve - optimalne performanse uz sjajnu ekonomičnost. U Evropu će doći i hibridna verzija za ekološki svesne kupce koji žele zadržati dobre performanse. Oba visokotehnološka motora nude 6-stepeni ručni menjač ili 6-stepeni automatski prenos za postizanje maksimalne ekonomičnosti.

Galerija slika

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group