cee'd

cee'd

Izvanredan dizajn novog cee’da ukomponovan je sa sportskim karakterom i izuzetnim kvalitetom. Novu generaciju karakteriše originalnost, luksuz i raskošna prostranost.

cee’d je definicija raskoši koja počinje ambijentalnim osvetljenjem unutrašnjosti. Slede kvalitetni materijali prijatni na dodir, jedinstveni detalji kao što su elegantne ručke na vratima i posebni trodelni merači. Sve se nalazi na dohvat ruke. Novost je i HD TFT LCD displej sa meračem brzine.

cee’d je opremljen sa 6-stepenim ručnim ili 6-stepenim automatskim menjačem. Za najveće tehničke sladokusce tu je prvi Kijin menjač sa dvostrukim kvačilom, izuzetno brzim i uglađenim delovanjem kao i ekonomičnom potrošnjom. Menjač sa dvostrukim kvačilom namenjen je 1,6-litarskom benzinskom motoru GDI sa 99 kW (135 KS). Automatski menjač i menjač sa dvostrukim kvačilom dolaze sa mogućnošću ručne promene stepena prenosa na ručicama uz obruč upravljača.

cee’d dolazi sa izborom od četiri moderna motora: dva dizela i dva benzinca. Njihov raspon snage seže od 66 kW (90 KS) do 99 kW (135 KS). Izrazito niskoj potrošnji goriva doprinosi niska težina vozila i start/stop sistem (ISG) koji je prikladan za sve motore.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group