RIO HATCHBACK 3 Vrata

Rio Hatchback 3 Vrata

Novi Kia Rio je dizajniran tako da će se za njim svako okrenuti. Zapanjujućeg izgleda, ovaj dinamičan kompakt ima mnogo toga da ponudi: nivo komfora i opreme neočekivan u svojoj klasi, najnoviju audio tehnologiju i bezbednosne dodatke, u kombinaciji sa niskim troškovima održavanja. Razlog tome je potrošnja goriva koja je svedena na minimum, kao i emisija CO2 od samo 85 g/km.

Kia Rio je dizajniran da iznenadi. On dolazi sa vrhunskim nivoom kvaliteta, stilom i opremom. Bilo da je reč o pametnim tehnologijama pomoći vozaču, kao što je potpuno automatski klima uređaj koji održava zadatu temperatura, ili sofisticiranoj audio tehnologiji koja pruža zabavu svim putnicima.

Odmah ćete se osećati opušteno u novoj Kiji. To je zbog toga što su kiini dizajneri stvorili prostran enterijer opremljen visoko kvalitetnim materijalima. Dok ergonomski oblikovana sedišta nude maksimalnu podršku, na dodir mekana tabla stvara vrhunski izgled i osećaj.

Rio pokazuje sebe u najboljem svetlu, sa dva dizel i dva benzinska motora snage od 75 do 109 KS, koji nude najmanju potrošnju goriva i CO2 emisiju u svojoj klasi. Optimalna aerodinamika i gume sa silikom dodatno smanjuju potrošnju goriva kroz smanjen otpor prilikom kotrljanja.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group