Wrangler Unlimited Altitude

Wrangler Unlimited Altitude

Zahvaljujući činjenici da konstantno evoluira novi Wrangler će iznenaditi i najiskusnije Jeep entuzijaste. Neke od stvari kojima Wrangler ima pravo da se hvali su najveća trakcija od svih Wranglera do sada, najbolja u klasi mogućnost vožnje kroz vodu visine do 76 cm, najbolji nailazni, prelomni i silazni ugao u klasi kao i najbolji prečnik okretanja, najkraća dužina i međuosovinsko rastojanje u klasi.

Jeep tim je napravio standardni Sunrider meki krov sa većim zadnjim prozorom i opciju Freedom Top tvrdog krova u boji karoserije na Sahari za premium izgled.

Wrangler Unlimited i dalje inkorporira jedinstvene elemente dizajna koji simbolišu off-road mogućnosti: četvora ukloniva vrata, preklopiv vetrobran, fleksibilne opcije krova, zakrivljeni blatobrani, okrugla halogenska prednja svetla, rešetka hladnjaka sa sedam otvora. Neke druge sasvim nove karakteristike: nova tkanina na sedištima, sasvim nova instrument tabla sa prerađenim ispustima za vazduh, redizajnirana centralna konzola kojoj je lakše prići i koristiti je, poboljšan radio uređaj — i Uconnect Hands-Free uređaj koji je sada dostupan na svim modelima.

Wrangler je strogo testiran u najsavremenijem aeroakustičnom tunelu vetrova (Aero-Acoustic Wind Tunnel) kompanije Chrysler radi maksimalne aerodinamike. Ukupna buka umanjena je za 20 procenata u odnosu na prethodnu generaciju Wranglera.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group