Compass

Compass

SUV vozilo za metropolu, pametno projektovano za gradske ulice i brza skretanja. Novi Jeep Compass je prelepo redizajniran, reflektujući novi potpis Jeep stila nagrađivanog Grand Cherokee modela.

Pogon je dizajniran tako da pruža performanse svetske klase u svim vremenskim uslovima, ekonomičnost potrošnje i prečišćavanje goriva, i sve to po pristupačnoj ceni. Za 2011 Jeep konstruktori su modifikovali motor i kontinuirano varijabilni menjač radi boljeg prenosa i poboljšali vreme ubrzanja od 0 to 100 km/h. Svi 2.4L World Engine motori odlikuju se velikom dozom visoke tehnologije.

Compass modeli sa pogonom na četiri točka sa sistemom Freedom-Drive II™ sadrže 4WD LOCK- za maksimalnu trakciju u najtežim uslovima. 4WD LOCK se aktivira podizanjem hromirane T-bar ručice u konzoli. Režim rada pogona na četiri točka “LOCK” se preporučuje za dubok sneg, dubok pesak i druge površine sa niskom trakcijom.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group