i40

i40

Novi Hyundai i40 predstavlja kombinaciju četiri elementa koja čine jezgro Hyundai vrednosti: praktičnost, performanse, efikasnost i stil. Kombinujući lep i izbalansiran stil sa prostranim enterijerom, agilnom upravljivošću i dinamičnim agregatima – i40 predstavlja automobiln koji se izdvaja.

Kontrole su adekvatno dimenzionirane, lako dostupne i sa logičnim rasporedom. Ovaj model sa  svojom dužinom od 4,74m za sedan i 4,77m za karavan verziju predstavlja elegantan model sa sportskim dizajnom, ali bez kompromisa kada je u pitanju komfor i tovarni prostor o čemu svedoče i visina (1,47m)  i širina vozila (1,81m). Međuosovinsko rastojanje je 2,77m, a vozilo se odlikuje i najboljim karakteristikama u klasi kada je u pitanju prostor za putnike, naročito u pogledu komfora za gornji deo tela, ramena i  noge. Prostranost vozila se nastavlja i kada je u pitanju zapremina prtljažnika od 503 lit za sedan tj. 553 lit za karavan verziju koja se jednopoteznim obaranjem naslona zadnje klupe uvećava na čak 1.719 lit zapremine kod karavanske verzije.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group