Elantra

Nova Elantra u prvi plan stavlja smele, dinamične elemente eksterijera, kao što su šestougaona prednja maska ili izražajna  zadnja  svetlosna grupa koja kao da se obmotava oko vozila.

Dizajn novog modela nosi estetski naziv "Wind craft" (umeće/veština vetra). Ova ideja svoje korene nalazi u Hyundai "Fluidic Sculpture" filozofiji dizajna, koja primenjuje sofisticirane i dinamične linije uobličene na samom vozilu.

Inteligento i komforno osmišljen unutrašnji prostor omogućava Elantri da se nametne kao lider u svojoj klasi, pa je ponekad zahvaljujući prostranosti i dizajnu enterijera svrstavaju u vozila više klase. Prostor oko vozača je intuitivno kreiran tako da se komande uređaja kao što su klima ili audio sistem nalaze na dohvat ruke.

Svojom dužinom od 4.53 m i međuosovinskim rastojanjme od 2.70 m obezbeđen je komfor ne samo za  putnike napred, veći i za one koji se voze na zadnjim sedištima. Prtljažnik sa svojom zapreminom od 420 litara zadovoljava potrebe i dužih putovanja.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group