Pilot

2016 Pilot

Nova Honda Pilot je u ponudi sa jednim motorom, 3.5 VTEC V6 benzince koji da je 280ks i 355Nm obrtnog momenta. Ova jedinica može da se poveže na standardni šestostepeni automatik, ili opciono na devetostepeni automatski prenos. Dostupan je sa pogonom na 2 i četiri točka. Potrošnja je 10,2 litara na 100 kilometara za pogon na 2 točka i devetostepenim prenosom, što je malo poboljšanje u odnosu na aktuelni model za 2015. godinu. 

Ekonomičnost je uglavnom postignuta sa smanjenjem težine u odnosu na prethodnu generaciju Pilota, koja je preko 130 kilograma, a ostatak preko unapređene aerodinamičnosti i drugih izmena. 

Prostora ima za osam putnika, a enterijer je daleko boljeg kvaliteta, kao i komfora. Tu je Elite verzija koja nudi 20oinčne felne i gume, ventilirajuća prednja sedišta, drugi red sedišta sa grejanjem, volan sa grejanjem, panoramski krov, kao i druge premijum detalje iz Hondine ponude. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group