Kuga

Kuga

Svaki aspekt Kuga dizajna je preispitan i stvara zadivljujuće vozilo koje odbija sve predrasude o tome kako bi SUV trebalo da izgleda i kako treba da se ponaša na drumu. Istovremeno, svojim inteligentnim pogonom na sva četiri točka (AWD) dozvoljava Vam da pobegnete i na off-road terene, znajući da ćete biti u mogućnosti da ih savladate ishodom - bez napora. Hrabri, savremen spoljni izgled je usklađen sa unutrašnjošću koja je sofisticirana, prostrana i opremljena sa svim tehničkim inovacijama.


Kuga ima sposobnost da se izbori na svim terenima i u svim uslovima. Još važnije, ima tehnologiju i mogućnosti da napravi to sigurnije nego bilo koje drugo vozilo u njenoj klasi. Euro NCAP je stavio Kugu na iscrpno testiranje pre nego što joj je dodeljena u klasi vodeća kombinacija od pet zvezdica za bezbednost putnika, četiri zvezdice za bezbednost dece i tri zvezdice za bezbednost pešaka.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group