Fiesta 5 vrata

2017 Fiesta

Ford je konačno otkrio detalje nove Fieste, koja će biti u ponudi u četiri različite verzije, ST sportska linija, Titanium, Vignale kao vrh ponude i po prvi put Active paket...

 

Kao što se i očekivalo, Ford Fiesta je porasla, sada je 71mm duža i 12mm šira. Pored dimenzija, tu je i porast enterijera, a Ford je želeo da novoj Fiesti da i lepši izgled sa ravnijim linijama. 

Ford je unapredio i kvalitet svog modela, pa sada spolja ne možete videti šrafove, prskalice su takođe skrivene, a u unutra kontorlna tabla odaje utisak kao da je urađena iz jednog dela. 

Fiesta 5 vrata

Čak i pre lansiranja „novog“ modela, Ford Fiesta sa 5 vrata je bio jedan od najpopularnijih i najprodavanijih automobila u Evropi, ne samo u svom segmentu već ukupno posmatrajući.

Fiesta predstavlja pristojno drugo vozilo, kompanijsko ili vozilo za svakodnevnu vožnju. Imajući to u vidu, kupaca ima na pretek za ovaj model. Iznenađujuće, 2012. godina je bila veoma dobra za kompaniju, jer je Fiesta bila najprodavaniji automobil u segmetu malih automobila, prodajući se na svaka 2 minuta, prema podacima koje je sprovela kompanija Polk.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group