Fiesta 3 Vrata

2013 Fiesta 3 vrata

Čak i pre lansiranja „novog“ modela, Ford Fiesta sa 3 vrata je bio jedan od najpopularnijih i najprodavanijih automobila u Evropi, ne samo u svom segmentu već ukupno posmatrajući.

Fiesta predstavlja pristojno drugo vozilo, kompanijsko ili vozilo za svakodnevnu vožnju. Imajući to u vidu, kupaca ima na pretek za ovaj model. Iznenađujuće, 2012. godina je bila veoma dobra za kompaniju, jer je Fiesta bila najprodavaniji automobil u segmetu malih automobila, prodajući se na svaka 2 minuta, prema podacima koje je sprovela kompanija Polk.

Fiesta ST

Fiesta je živi primer svega što je inspirativno u  dizajnu danas. Ikone današnjeg dizajna uticale su na svaku liniju i detalj, od Fiestinog oblika, dinamične spoljašnjosti, do sofisticirane unutrašnjosti. I tehnologija u kabini je inovativna, kao najnaprednija elektronika danas.  U ponudi su dizel i benzinski motor. 1.4-litarski Duratorq motor je redizajniran kako bi pružio bolji odziv na pritisak pedale "gasa", ekonomičnost i manju emisiju CO2. Ako izaberete benzin, Ford nudi seriju pogonskih agregata od legura lakih metala, koji kreću sa 1.25-litarskim Duratecom a završavaju sa top verzijom 1.6 Ti-VCT, vrhunskim motorom čiji sistem Ti-VCT povećava snagu do moćnih 120 KS. Uz želejni motor može se izabrati između ručnog i automatskog menjača.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group