Punto Evo 5 Vrata

Punto Evo 5 Vrata

Fiat Punto Evo je evolucija u pokretu. Dizajniran da zadovolji sofisticirane zahteve današnjeg vozača, samo ime Evo označava napredan nivo razvoja u dizajnu automobila, tehnologije i očuvanju životne sredine.

Punto Evo je automobil sofisticiranog dizajna enterijera koji pruža lagodnu i opuštajuću vožnju. Oprema za navigaciju koja olakšava upravljanje uklopljena je u komandnu tablu  tako da ne odvraća pažnju tokom vožnje. 

Obiman opseg ekonomskih i ekoloških motora sa revolucionarnim novim MultiAir sistemom, kao i nove crte bezbednosti obezbeđuju značajan napredak u bezbednosti vozača i putnika. Osetite promenu u kretanju. Vozite evoluciju.

Fiat Punto Evo karakteriše izuzetno niska potrošnja goriva zahvaljujući MultiAir benzinskim motorima koji striktno prate Euro 5 standard u vezi sa emisijom izduvnih gasova. Motor 1.3 MultiJet 75KS stvara samo 108g/km. Punto Evo osetno smanjuje Vaše račune za benzin i pazi na okolinu.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group