Bravo

Bravo

Fiat Bravo je prepoznatljiv po  uglađenim spoljašnjiim linijama, elegantnoj unutrašnjosti i ekskluzivnim dodacima. Pruža apsolutni osećaj bezbednosti svim putnicima. Fiat Bravo se može pohvaliti zavidnim dimenzijama – 4.34 m dužine, 1.79 m širine i 1.49 m visine, sa međuosovinskim rastojanjem od 2.60 m – dok njegove meke linije ističu konstrukciju automobila za duga putovanja. Prednja strana odiše sportskim stilom, sa spuštenim vetrobranom i atraktivnim spuštenim svetlima, dok zadnja strana odaje utisak kompaktnosti i dinamičnosti. 

U verzijama Brava ponuđene su dve benzinske i tri dizel varijante motora. U benzinske spadaju motori frugal 1.4 16v 90 KS, kao i jači motor turbocharged 1.4 16v T-Jet koji razvija 120 KS. Oba motora su spojena sa elegantnim ručnim menjačem sa šest brzina. Među dizel motore spadaju 105KS 1.6 16v MultiJet, sa dužim hodom menjača sa šest brzina kojI doprinosi eleganciji i ekonomičnosti, ali i smanjuje emisiju ugljendioksida. Od njega je jači 120KS 1.6 16v MultiJet motor sa Fiat Dualogic menjačem sa šest brzina, koji nudi automatsku promenu brzina i funkcionalnost ručnog menjača. U ponudi  je i dvolitarski MultiJet motor koji razvija 165KS.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group