Orlando

Orlando

Chevrolet Orlando – smelo dizajnirano porodično vozilo, raznovrsno unutra u istoj meri koliko upečatljivo spolja. U jednom je trenutku udoban prevoz za sedam osoba, a već u sledećem - sedišta su spuštena i pun je nameštaja. Sa svim svojim različitim kombinacijama za sedenje, Orlando je zaista superiorno prilagodljivo vozilo.

Orlando je jednako stilizovan unutra kao što je spolja. Dvojna kabina inspirisana modelom Corvette čini centralni deo unutrašnjosti, dok se glatke bočne strane prostiru kroz prostranu kabinu poput talasa.

Orlando koristi najnoviju tehnologiju vazdušnih jastuka i poseduje 6 vazdušnih jastuka: dvostruki jastuci spreda, vazdušni jastuci za zaštitu grudnog koša/karlice smešteni u sedištima, i krovna vazdušna zavesa koja štiti vrat i glavu putnika u slučaju sudara. Dvostruki ISOFIX sistem je standard kod svih Orlando modela – za upotrebu zajedno sa ISOFIX dečijim sedištima. Ima jako ojačan bezbednosni kavez koji sadrži sistem za apsorpciju velike energije, kako bi se umanjio efekat bilo kakvog udara i sačuvali putnici.

Sistem kontrole elektronske stabilnosti obezbeđuje kontrolu vuče radi sprečavanja klizanja, automatski aktivirajući korektivno kočenje na odgovarajućim točkovima kako bi se brže povratila kontrola. Parkiranje je takođe mnogo jednostavnije ukoliko izaberete opcionalnu navigaciju sa zadnjom kamerom (dostupno kod LTZ i LTZ Plus nivoa opreme): zvučni signali i slike koje snima kamera projektuju se na navigacioni ekran i pomažu da izbegnete nepotrebnu štetu kada se parkirate na uzanom prostoru.

 Dinamičnu vožnju donosi široka ponuda motora, od 1.4l Turbo benzinskog motora sa 6 brzina i Start/Stop tehnologijom, do 2,0-litarskog dizel motora dostupnog sa automatskim prenosom ili sa ručnim šestostepenim prenosom. Benzinski ili dizel motor, ručni ili automatski prenos – za koji god motor ili sistem prenosa se odlučite, uvidećete da je vožnja dinamična, sa se brzine glatko i lako menjaju, a snaga pri vuči teških tereta ista kao i pri prevozu više putnika.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group