Matiz/Spark (M300)

Matiz / Spark (M300)

Chevrolet Spark kombinuje izražajan spoljašnji dizajn, dobro opremljen enterijer i mnogo „mudrih“ karakteristika. Spark ima prostranu kabinu u koju može da stane do 5 odraslih osoba. Sa visokim kvalitetom  izrade i zgodnim dizajnerskim detaljima, Spark je jedan od najsigurnijih, najudobnijih i najpraktičnijih automobila u svojoj klasi.

Spark se zaista ističe zahvaljujući njegovom impresivnom dizajnu prednje dvodelne maske, ugaonim linijama i skrivenim ručkama zadnih vrata.  Unutra ćete videti da Spark nije pretrpan, kao i da je dobro osmišljen. Automobil daje osećaj prostranosti, a kada je u pitanju vozač, prekidači su intuitivno postavljeni upravo tamo gde želite da budu. Ono što je neobično za automobil ove veličine je to da Spark udobno smešta 5 odraslih osoba, što ga čini idealnim izborom za putovanja sa prijateljima i porodicom. 

Spark je zabavan za vožnju: hitar i okretan po gradu, a opet udoban na otvorenom putu. Kao i njegove sjajne karakteristike upravljanja, njegovi motori su takođe dizajnirani da pruže uštedu goriva i niske troškove održavanja i upravljanja. Odlučite se ili za 1,0-litarski ili 1,2-litarski benzinac, a oba su dostupna sa 5-stepenim ručnim sistemom prenosa.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group