Malibu

Malibu

Malibu je prisutan na autoputevima Amerike od 1964. godine. Tokom godina, ova porodična limuzina je osvojila bezbroj nagrada - više od 40 od 2008. godine. Sada je u prodaji i u Srbiji. Novi Malibu je dizajniran da pruži ono što zaslužujete od automobila: odličan za vožnju, vrhunski prostran i dobro opremljen.

Malibu ima siluetu nalik kupeu. Širok, stabilan stav, unazad zakošena prednja svetla i “mišićav” zadnji deo podsećaju na legendarni Camaro. Ksenon prednja svetla i LED zadnja svetla, upotpunjuju ovu već privlačnu pojavu. Izgled Malibua nije samo za pokazivanje. Efikasna aerodinamičnost takođe igra veliku ulogu, pomažući da se smanji nivo buke i vibracija i poboljša ekonomičnost potrošnje goriva. Možete je primetiti u kupe silueti, ali i detaljima kao što su visoka vrata prtljažnika, koji deluje kao spojler i zadnjem braniku. Bočni retrovizori i zaobljeni uglovi su takođe aero optimizovani. 

Privlačnost Malibua je i u unutrašnjosti automobila. Prvo, pronaći ćete mnoštvo informativno - zabavnih karakteristika. Upravljač sa audio kontrolom za Pioneer audio sistem, USB, Bluetooth i MP3 konekciju. Na LTZ modelu se nalazi ekran u boji od 7” osetljiv na dodir – iza kojeg je skriveni odeljak za skladištenje. To je idealno mesto za smartphone ili iPod uređaj. 

Vožnja Malibua pruža vrhunski osećaj. Ovo je delom zahvaljujući čvrstoj strukturi karoserije koja pruža veliku torzionu krutost. To je drugi način da se kaže da vozilo dobro prijanja na put, dajući Vam osećaj pune kontrole. “Čvrst”, visoko-kvalitetan osećaj takođe znači veoma malo buke i vibracija (NVH). U kooperaciji sa čvrstom strukturom karoserije, je i ZF upravljački sistem. Manevrisanje bez napora pri malim brzinama (kod parkiranja), sa više osećaja i reagovanje pri većim brzinama (kod promene trake na autoputu) - ali uvek sa apsolutnom preciznošću.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group