Cruze Wagon

Cruze Wagon

Sve u vezi sa Cruze SW govori o kvalitetu. Poput precizno izrađene karoserije i kvalitetno urađene tehnološki napredne unutrašnjosti sa odličnom izolacijom od buke i vibracija. Povezan sa Cruze trkačkim modelom koji je osvojio dva svetska trkačka šampionata, ovaj porodični model je dugotrajan i pouzdan.

Oštro zakošeno vetrobransko staklo, dvodelna prednja maska, aerodinamične linije i minimalni prelazi između karoserije i točkova stvaraju čist, sportski izgled koji se ne može ignorisati. Bogati hromirani detalji i izvijeni halogeni prednji farovi predstavljaju inteligentan automobil koji je prosto gladan puta ispred sebe.

Zaoštreni luk linije krova odražava dinamičke proporcije sedana. I sve to bez plastičnih umetaka koji bi remetili aerodinamičnu liniju karoserije. Krovne šine su hromirane, a tu je i sportski zadnji spojler sa ugrađenim stop-svetlom. Sve ovo doprinosi elegantnom, dostojanstvenom i svojstvenom izgledu.

Cruze nudi više prostora za glavu napred i za noge pozadi od bilo kog drugog automobila u klasi. Ukupna nosivost tereta je do 1478 litara, dovoljno da se smesti Vaša porodična oprema za kampovanje, bicikli i ostala sportska oprema. Za dodatnu fleksibilnost prtljažnog prostora, možete da u potpunosti oborite sva, većinu ili samo neka od zadnjih sedišta.

Kako biste pokrenuli svoj Cruze SW, izaberite jedan od pet visokoefikasnih benzinskih ili dizel motora zapremine od 1,4 do 2 litra. Na raspolaganju su i modeli sa start/stop tehnologijom koji će Vam pomoći da dodatno smanjite potrošnju goriva i štetnih gasova. Napredno oslanjanje, podešeno na zahtevnoj trkačkoj stazi u nemačkom Nirburgringu, dodatno doprinosi sigurnom i reaktivnom upravljanju.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group