Cruze Sedan

Cruze

Zamislite da imate automobil koji poseduje: dobar spoljašnji i unutrašnji dizajn, odlične vozne karakteristike, ekonomične motore, 5 zvezdica NCAP bezbednosnog rangiranja i veoma visok kvalitet sklopova i završne obrade. Treću godinu zaredom, Chevrolet je osvojio titulu najboljeg proizvođača na Svetskom šampionatu trkačkih automobila (WTCC). A je Cruze. Uglađen i stilizovan, sportski profil Cruze-a odlikuje strma linija koja uključuje vetrobransko staklo i produžava se do zadnjih tankih stubova.

Cruze zahvaljujući dvodelnoj prednjoj masci i “zakošenim” prednjim svetlima  poseduje pre svega izrazit stil. To je automobil koji je uvek u korak sa vremenom. Cruze sedan – kao i hečbek – koristi prednosti integralnog sistema rama karoserije – “BFI” – koji doprinosi karakteristikama “zategnute” vožnje i upravljanja - jak osećaj stabilnosti, čvrsto držanje na putu, pravi osećaj ubrzavanja. Čvrsta struktura karoserije takođe doprinosi bezbednosti – i predstavlja jedan od razloga zbog kojih Cruze sedan ima maksimalnih 5 zvezdica NCAP bezbednosnog rangiranja.

Linija motora dizajnirana je da pruži optimalni balans između efikasne potrošnje goriva i performansi. Cruze motori su takođe dizajnirani za ljude koji imaju potrebu za fleksibilnim automobilom, okretnim u gradu, a u isto vreme komfornim na autoputu. U ponudi su dva benzinska motora – 1.6l (124ks) i 1.8l (141ks), kao i 2.0l (163ks) dizel motor. Motori su dostupni u kombinaciji sa 5-stepenim manuelnim prenosom ili 6-stepenim automatskim prenosom i u okviru EURO 5 klase emisije.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group