Cruze 5 Vrata

Cruze HB5

Sasvim nov, pa ipak poznat. Novi model Cruze sa 5 vrata je dugo očekivana hečbek verzija široko priznatog Cruze sedana sa 4 vrata. Kao i ovaj sedan, Cruze hečbek je takođe predivno stilizovan: predstavlja mešavinu dizajna i praktičnosti koju možete videti i osetiti kako unutra tako i spolja. Osim toga - dinamično je i projektovan.

Sa svojim privlačnim „oblinama“ i kosom krovnom linijom kao kod kupea, novi Cruze pokazuje svoj atraktivan i „atletski“ stav. Znamo da cenite karakterističnost u stilu. Zahvaljujući njegovoj dvostrukoj prednjoj rešetki i „zakošenim“ farovima, Cruze ne samo da je osoben, već i ima stila. To je automobil u skladu sa vremenom.

Kao i njegov sedan parnjak, novi Cruze hečbek ima koristi od integralnog sistema rama karoserije (BFI) – koji obezbeđuje „zategnutost“ vožnje i upravljanja. Ovo Vam pruža snažan osećaj stabilnosti, čvrstinu pri kretanju na putu i istinski osećaj pravog ubrzanja.

Nije slučajno da je baš Cruze Chevrolet-ov super uspešan WTCC automobil. Chevrolet nastavlja da dominira u odnosu na konkurenciju, osvajajući titule najboljeg proizvođača tri puta zaredom, u 2010, 2011. i 2012 godini.

 Linija motora je dizajnirana da ponudi optimalnu ravnotežu između uštede goriva i performansi. Motori modela Cruze su dizajnirani za ljude kojima je potrebno da imaju fleksibilan automobil – okretan u gradu, a sposoban da se komforno oslobodi na autoputu. Postoje dva benzinska motora u ponudi - 1.6L (124 KS) i 1.8L (141 KS).

Oba motora su dostupna u kombinaciji sa: 5-stepenim ručnim sistemom prenosa i 6-stepenim automatskim sistemom prenosa. 2,0-litarski (163 KS) dizel motor je dostupan i sa 6-stepenim ručnim sistemom prenosa 6-stepenim automatskim sistemom prenosa. Svi Cruze motori su u EURO 5 klasi emisije.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group