Captiva

Na temelju uspeha prethodnog modela, stvoren je pravi automobil za sve prilike, koji rado podržava sportski stil života, ali isto tako ispunjava i dnevne porodične obaveze. Moćna promena ispod haube reflektovana je u svrsishodnom dizajnu spoljašnjosti Captive.

Ispog izvajane haube ćete naći jedan od četiri snažna motora – motora koji koriste najnoviji ručni ili automatski šestostepeni menjač za moćnu, a u isto vreme laganu vožnju. Motori Captiva modela imaju brojna tehnološka poboljšanja. Među njima je i varijabilno inteligentno upravljanje ventilima na našem 2,4-litarskom ECOTEC benzinskom motoru sa dvostrukim bregastim vratilom u glavi motora, koji dostiže 167 ks i ubrzanje od 0-100 km/h za samo 10,5 sekundi.

Ponuda dizel motora za 2011. takođe neće razočarati. 2,2-litarska jedinica sa turbo punjenjem je u ponudi sa dva stepena snage, od 163 li 184 ks. Ove motore ne odlikuje samo snaga, već i mnogo niža emisija CO2, na nivou koji je ispod granice oporezivanja.

Izaberite konfiguraciju sa prednjim ili sa pogonom na sva četiri točka po potrebi. Koji god put da izaberete, znajte da je standardna šasija Captiva modela usavršena zarad poboljšane dinamike vožnje, poboljšanog skretanja i impresivnih karakteristika balansa, pružajući prijatnu vožnju svaki put.

Galerija slika

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group