Camaro

Camaro LZ1

Zidovi momačkih soba kao da pravljeni za postere sa automobilom poput ovog. Camaro je uvek bio poseban. San mnogih dečaka. I legenda za one dovoljno stare da znaju njegovu istoriju. Camaro je ostvarenje snova, i više od toga, sa performansama i tehničkim karakteristikama koje će samo učvrstiti njegov istorijski status. 


Dugačka hauba Camara i kratak zadnji deo podsećaju na legendarno nasleđe modela, dok njegovi duboko postavljeni farovi, moderne felne i pneumatici ukazuju na uzbudljivu budućnost. Potrebno je manje od 20 sekundi da se krov automatski uvuče i uredno smesti. 20 sekundi da se Camaro pretvori u uzbudljivo iskustvo za sva čula.

Uvek je interesantno boraviti u kabini Camara. Ali ove godine smo podigli ulog, uradivši “fino podešavanje” unutrašnjosti automobila, kao što je slučaj i sa samom vožnjom.

Dizajn instrument table, merni instrumenti i upravljač sa specijalnim hvatom koji poboljšavaju kontrolu, sve je vredno pominjanja, kao i sama pozicija vozača. Duboko učvršćena sportska sedišta su idealna prilika da se vidi informacioni centar vozača i skenira put ispred.

Camaro postavlja performanse na potpuno novi nivo. Njegov 6.2l V8 motor je još moćniji, manje težine i efikasniji nego ikada pre. 426 KS1 koje proizvodi motor pruža trkačke performanse, dok direktno ubrizgavanje i varijabilno vreme ventila omogućavaju da iskoristite maksimum od svakog kilometra.

Upravljanje Camarom je “izvan” ovog sveta. Nezavisno zadnje oslanjanje i servo upravljanje sa varijabilnim količnikom, vode do uzbudljive vožnje.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group