Aveo Sedan

Aveo 4 Vrata

Novi 4-vratni Aveo sedan poseduje sjajne kvalitete koje biste i očekivali od Chevrolet-a: uglađen, prefinjen izgled, sportsko upravljanje, važne bezbednosne karakteristike, ekonomičnost u potrošnji goriva i raznovrsnost. Novi Aveo je oličenje sofisticiranosti i sjaja. Uglađen stil spolja, i inteligentna upotreba kvalitetnih materijala koja impresionira iznutra. Nemojmo zaboraviti na udobnost sedenja za pet osoba.

Nova šasija je jedna od najjačih u klasi, što znači da je dinamična i da dobro reaguje. Farovi inspirisani motorima su sjajan primer, smešteni su u dvostrukim cevima sa ležištima u crnom visokom sjaju i hromiranim okvirima. Izraženi lukovi točkova dodatno doprinose postojećem samopouzdanom stavu, a na zadnjem delu zadnja svetla Avea unose malo šika u njegovo uglađeno, aerodinamički prefinjeno držanje.

Živahno upravljanje i ekonomičnost u potrošnju goriva obično ne idu zajedno, ali to nije slučaj sa Aveo sedanom. Ustvari, postizanje ravnoteže između uživanja u vožnji i uticaja koji automobil ima na okolinu je bio osnovni princip kojim se dizajn linije motora modela Aveo vodio. Četiri benzinska motora su napravljena sa inovativnim karakteristikama kako bi doprineli performansama i efikasnosti pri impresivnoj potrošnji od samo 5,1 l/100 km i emisiji od 119 g/km kod 1,2-litarske verzije sa 70 KS. 1,3-litarski dizel motor takođe je u ponudi, u kombinaciji sa Start/Stop tehnologijom.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group