Serija 3 Gran Turizmo

Serija 3 Gran Turizmo

Novi BMW Serije 3 Gran Turizmo dodaje uspešnoj postavci BMW Serije 3 inovativni novi koncept. Treći oblik karoserije sadašnjeg modela kombinuje dinamičnost i sportske gene limuzine, praktičnost i svestranost turinga i kvalitete koji su podržani osetnim povećanjem prostranosti i udobnosti vožnje.

Gran Turizmo odiše estetikom i emocijom, izgleda snažno na putu i nudi zadovoljstvo u vožnji. Sve ovo dozvoljava novom modelu da bude i elegantan poslovni automobil, i dinamični turer. Tipične BMW proporcije, četvoro vrata, nežno zakrivljen krov i veliki prtljažnik jasno definišu spoljašnji izgled BMW Serije 3 Gran Turizmo. Velikodušne unutrašnje dimenzije dozvoljavaju putniku na svakom sedištu da uživa u impresivnom doživljaju prostranosti i nepobedivom osećaju slobode pokreta. Kapacitet prtljažnika od 520 litara je veći čak i od prtljažnika BMW Serije 3 Turing, i to za 25 litara. Veliki kapacitet i peta vrata koja se visoko otvaraju olakšavaju pristup prtljažniku i njegovo korišćenje.

Najnoviji član porodice Serije 3 može se naručiti u osnovnoj, Sport Line, Luxury Line i Modern Line verziji ili sa M Sport paketom opreme, koji če biti dostupan od jula ove godine. Kupci mogu da biraju jedan od pet moćnih, prefinjenih i ekonomičnih motora čija se snaga kreće od 105kW/143hp do 225kW/306hp. Svi motori koriste BMW TwinPower Turbo tehnologiju. Snaga se šalje direktno u zadlje točkove preko šestostepenog maualnog menjača, a dostupan je i osmostepeni automatik za sve modele. Kao nadogradnja na dobar rad ultra-štedljivih benzinskih i dizel motora, inteligentna lagana konstrukcija BMW Serije 3 Gran Turizmo i njena optimalna aerodinamika daju svoj doprinos uvećanju efikasnosti. To nije kraj, ovaj automobil ima mogućnost da smanji potrošnju goriva za čak 20 posto, korišćenjem ECO PRO režima i nove ECO PRO Route funkcije.

Sa dužinom od 4,824 milimetra, visinom od 1,489 milimetara, širinom od 1,828 milimetara i međuosovinskim rastojanjem od 2,920 milimetara, novi BMW Serije 3 Gran Turizmo je osetno veći od Sedan i Turing varijanti Serije 3. Izdužena zadnja svetla u tradicionalnom L obliku ulaze duboko u bočne strane automobila i daju dodatnu prisutnost moćnoj širini BMW Serije 3 Gran Turizmo. Dve integrisane LED linije dozvoljavaju vitak dizajn svetala, i osiguravaju jedinstven izgled BMW Serije 3 Gran Turizmo i po noći i po danu.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group