S3

2015 S3 Sedan

Audi S3 sedan nije baš automobil o kojem ćete imati prilike da čitate i služate puno...

 

Od kada se pojavio nalazi se u senci modela S3 Hatchback, kao i ultra popularnog RS3 modela. 

Neki kupci preferiraju izgled i praktičnost sedana za četvoro vrata, što je uglavnom samo stvar ukusa. Veoma jednostavan izbor. Iako smo mi ljubitelji hatchback modela, sedan će u dosta prilika izgledati daleko bolje. 

Jedini problem koji možete da imate sa ovim modelom je njegova veličina, pošto nije u pitanju prostran automobil. Niti je praktičan. 

I ovo bi bile skoro sve negativne strane ovog modela. SA druge strane dizajn pravac koji je Audi upotrebio na A3 modelu je primetan i ovde. Linije su se odlično uklopile u linije sedana. Ispod haube je dodatna konjaža. U pitanju je 2.0 turbo motor sa 300PS koji šalje snagu na sva četiri točka zahvaljujući Quattro pogonu. 

Nije brz kao recimo Mercedes CLA 45 AMG, ali nije ni mnogo sporiji. CLA ubrzava do 100km/h za 4,6 sekundi, dok će S3 sedan tu brzinu postići za 4,9 sekundi. I dalje je u pitanju automobil koji ubrzava ispod 5 sekundi, što bi trebalo da je dovoljno većini kupaca. 

S3 Sedan na fotografijama izgleda posebno atrkativno, zahvaljujućo TAG motorsport kući, koja ga je opremila sa specijalnim Vossen CVT točkovima, kakve ste skoro mogli da vidite na Lexus LS modelu. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group