A4 Avant

A4 Avant

Izuzetna sinteza komfora i sportskog duha – Audi A4 Avant. Njegove upečatljive proporcije daju mu snažan izgled, linija krova i ivica ramena lagano padaju ka zadnjem delu i stvaraju tako utisak brzine i dinamike a sa svojom ubedljivom dužinom od 4,70 metara deluje elegantno i sportski. Linija ramena koja se pruža od početka do kraja i dugačka hauba motora utiču na to da vozilo izgleda opruženo i dinamično.

Linija haube motora u obliku slova V svoje otelotvorenje nalazi u Audi Singleframe rešetki hladnjaka; bočni otvori za vazduh harmonično se uklapaju u celokupnu sliku. Sportski jasna linija spoljašnjosti modela A4 Avant svoj dosledan nastavak nalazi u enterijeru. Cilj dizajnera je bio da na elegantan način spoje i struktuiraju, da spoj između čoveka i mašine na jasan način osmisle i učine ga lako razumljivim.

Pomoću FSI tehnike gorivo se precizno i direktno ubrizgava u komoru za sagorevanje. To obezbeđuje efikasno sagorevanje i bolju iskorišćenost benzina. TFSI  predstavlja kombinaciju FSI tehnike sa turbo punjenjem, što omogućava dodatno razvijanje snage. Paleta benzinskih modela kreće se od 1.8 TFSI sa 88 kW (120 KS) do 3.2 FSI sa 195 kW (265 KS). Motor 2.0 TFSI u dve verzije, sa 132/155 kW potvrđuje se svojom vučnom silom: upečatljiv maksimalni obrtni moment od 320/350 Nm stoji na raspolaganju već od 1.500 min–1. Agregat je dodatno opremljen sistemom Audi valvelift. Ovo posebno varijabilno uravljanje ventilima smanjuje ne samo potrošnju goriva, već dodatno povećava i uživanje u vožnji. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group