A3 Sportback

A3 Sportback

Kompanija Audi predstavlja novi  A3 Sportback, kompaktni model sa petoro vrata i prostranim prtljažnikom. Njegov dizajn sa tri bočna prozora je izražajan i precizan. Prepoznatljivi element u prednjem delu vozila je  karakteristična kameno siva maska hladnjaka sa ugaonim gornjim uglovima. Zadnji deo izgleda kao da je izvajan, a odvojena zadnja svetla ističu njegovu širinu. U zavisnosti od motora, izduvni sistem se završava u jednoj ili dve izduvne cevi na levoj strani vozila. Audi nudi za novi A3 Sportback izbor od 13 boja – tri jednobojne obrade, osam metalik boja i dve pearl-effect boje. Sportski orijentisani kupci mogu da odaberu S line sportski paket ili S line paket eksterijera. Opremljen sa 1.4 TFSI motorom, a model sa petoro vrata ima težinu od samo  1,205 kg.  Svi motori kod novog Audi A3 Sportback-a su ukombinovani sa manuelnim menjačem sa šest brzina. S tronic je dostupan kao opcional kod svih motora.

Karoserija Audi A3 Sportback-a je krajnje kruta i nečujna, jer komponente poput izolacionog  vetrobranskog stakla umanjuju nivo buke u unutrašnjosti. Enterijer novog A3 Sportback-a obeležava elegantan, jasan i svetao dizajn. Komanda za opcionalni deluxe automatski klima uređaj je postavljen na  crnoj instrument tabli u piano obradi. Instrument tabla je takođe u crnoj boji. Prtljažnik pruža 380 litara kapaciteta u osnovnoj konfiguraciji. Ovaj kapacitet se može proširiti na 1,220 litara kada se sedišta saviju.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group