DB9 Coupe

2013 DB9 Coupe

Ponuda kompanije Aston Martin će biti nešto drugačija u 2013. godini. Model Virage će prestati da se proizvodi, a BD9 će se redizajnirati, u cilju zauzimanja što bolje pozicije na tržištu.

Iz kompanije najavljuju da će prednji deo modela DB9 podsećati na Virage, uz novu haubu, blatobrane, zaobljenu rešetku, zadnji branik i sa znatno većim spojlerima. Novi model dolazi sa Brembo Carbon keramičkim Matrix diskovima (CCM), koji su znatno lakši u odnosu na prethodne modele. Iz kompanije ističu da su instalirali znatno veći ventil za dovod goriva nego što je to ranije bio slučaj. Snažan motor omogućava 517 KS i 620 Nm.

DB9 Coupe

Aston Martin DB9 dobio je značajna unapređenja tokom 2010. godine, najvažnija josš od lansiranja prvog modela, davne 2003. godine.

Ovo se pre svega odnosilo na promene na eksterijeru, predstavljen je novi prednji branik, znatno veća maska hladnjaka, unapređeno osvetljenje vozila, kao i debitantski nastup Adoptive Damping System-a. Ostali noviteti uključuju novi sistem za praćenje stanja guma, Bluetooth microphone system i Double Apex.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group