Volvo V40 2013 - Zvanično

Volvo je konačno objavio zvanične fotografije novog modela V40 hečbek. Spolja, kao što smo ranije primetili, novi hečbek sa pet vrata podseća izgledom na modele kao što su XC60 i XC90.

Najnoviji set fotografija obuhvata prve slike unutrašnjosti novog modela V40. Volvo je centralnoj konzoli dao veoma futuristički izgled, ali je nisu u suštini puno promenili. Na fotografijama se vidi da je Švedska kompanija uložila veoma veliki trud da ovaj model dovede do savršenstva. Nadamo se da će biti savršen kao što izgleda. Prema dokumentima koji su procureli prošle nedelje, Volvo V40 je dug 4.5m što ga čini samo 20 mm kraćim u odnosu na V50 karavan, i znatno dužim nego što su njegovi rivali BMW serije 1 koji je dug 4.3m.

Volvo razmatra dodatne mogućnosti razvijanja modela V40, pa bi tako verzija modela V40 sa troja vrata trebalo da zameni aktuelni C30, a verzija sa četvora vrata bi trebalo da nasledi sadašnji S40. Novi V40 će biti ponuđen sa četvorocilinričnim benzinskim i dizel agregatima, čiji detalji još nisu objavljeni.

Svoji premijeru će doživeti na sajmu automobila u Ženevi, pa se tada očekuju svi detalji.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group